22 d’abr. 2015

Per Sant Jordi l'autèntic Sant Jordi

El tenim aquí, i per això un any més és l’hora d’obrir de bat a bat la nostra cordialitat i saber-nos ser amables amb el qui ha de venir. Som de mena que la nostra hospitalitat supera qualsevol entrebanc. El nostre tarannà ens fa servicials i el nostre compromís ens manté en ferm per no perdre els nostres costums. Amb uns fets així, donem la benvinguda al nostre autèntic Sant Jordi.
Pendents del Temps després del Telenotícies Vespre per què pugui fer el nostre confident de dalt, és una bona ocasió per sortir al carrer. Una excusa per prendre aquests carrers protagonistes d’una celebració tan arrelada al nostre país. De sortir al carrer en tenim ganes, ja que de Sant Jordi només n’hi ha un, un i prou.
Potser millor que sigui d’aquesta manera, perquè un excés de Sant Jordi ens podria malmetre el producte final, deixant-nos amb un excedent que passaria factura a l’esdeveniment.
Per això mateix estem convençuts que aquesta neguitosa espera de 365 dies per un Sant Jordi tan especial és la màgica fórmula del seu majestuós èxit.
Ara toca gaudir de les parades de les llibreries exposades al carrer plenes de llibres suggeridors amb un munt de literatura que ens ha d’ocupar de noves il·lusions. Toca gaudir dels cubells de les floristeries plens de roses a vessar determinants per complaure aquell o aquella que tant estimen. Doncs si és l’autèntic que vingui com cada any el nostre sant Jordi.