30 d’abr. 2015

Torna-la a cantar, SAM

Després de setmanes de gran intensitat, ja la reprendrem de nou aquesta intensitat altre cop, és l’hora de fer un parèntesi al dia a dia i treure el que un porta a dins. Perquè si et sens amb ànima d’artista, avui segurament és la teva nit. Aquesta nit fem cap cap a La República de Santa Agnès perquè indubtablement tot està al nostre favor.


Entaulats amb una bona colla d’amics, amb una copa a la mà i amb tot un llistat per triar una d’aquelles melodies que tant hem escoltat i taral·lejat durant el llarg de la nostra vida és suficient per gaudir del nostre minut de glòria, és una bona ocasió per tornar-la a cantar, SAM.

La República de Santa Agnès de Malanyanes, a l’Avinguda Gaudí 83, en fa una de molt grossa per començar el llarg cap de setmana. Posa a prova el teu talent i amb fermesa i convicció treu el millor de tu mateix, perquè aquesta nit La República de Santa Agnès et convida a participar del Karaoke.

N’hi ha a cabassos per triar, des del teu estil fins a l’època més esplendorosa de la teva vida, des d’una romàntica melodia fins al rocanrol més excèntric que mai hagis imaginat. I es que, sense dubtar-ho ni un moment, totes i cadascuna d’aquestes melodies t’estan esperant perquè tu siguis l’estrella de la nit. Avui és una bona ocasió per tornar-la a cantar, SAM.