7 de maig 2016

Setmana 2

Temps:
El temps. Si marquen una distància entre dos punts que volem recórrer en un espai concret en el nostre temps, podrem mesurar aquest temps per tenir exactament la percepció que volem descobrir als nostres canvis. Res més lluny de saber que aquest espaitemps va molt lligat a un fet concret i específic de la vida.
Volem fer balanç per resoldre aquest entremaliat espaitemps i, per dur-lo a terme, el mesurarem des del dissabte 23 d'abril a partir de les 4 de la tarda. Us sembla bé? Sí que tens raó, comença en la diada de Sant Jordi.
A l'altre cantó, marcarem un punt per acotar la distància que hem recorregut en aquestes dues primeres setmanes, avui mateix: dissabte 7 de maig de 2016 a les 4 de la tarda. Prenem la calculadora en mà i, si res en fa perdre el pols, el resultat del nostre atzucac és de 336 hores fins a assolir plenament la setmana 2.
Coincidint que es cap de setmana continuarem viatjant en l'espaitemps. Ens és ben indiferent que aquest espaitemps esdevingui en un dia laboral o festiu. Tenim al cap que qualsevol moment és el millor per treballar, per no deixar de malgastar ni un minut d'aquestes hores que el caprici vol que comptabilitzem. Tot suma.
Avui vestits amb la granota de treball res ens fa embrutar-nos les mans, ni res ens fa tremolar per uns regalims de suor entre cella i cella. Toquem fusta.
A més per canalitzar òptimament aquest espaitemps cal agrair a l'Associació de Terapeutes de Reiki a Barcelona i tot el seu equip de voluntariat per la magnífica tasca desenvolupada, entre d'altres, a l'Hospital Clínic de Barcelona (mil gràcies).
(I mil gràcies) -també- per la contínua presència de la imprescindible presa de xocolata que sempre tinc al meu costat.