21 de febr. 2010

El cargol de El Trabuc

Aquesta setmana 33 dels millors restaurants de Barcelona celebren la Restaurant Week, la setmana en què fer un menú a aquest establiments, tres d’ells amb una estrella Michelin, només costarà 25 euros, això si, sense begudes ni cafè.
Vist des del punt de vista econòmic resulta prou engrescador. Cuina d’alt nivell sense haver de pensar que la nostra targeta de crèdit patirà conseqüències greus irreversibles.
A més, tot gira entorn a una bona causa solidària, un euro extra anirà destinat a la Fundació Espanyola del Cor i a la Fundació ONCE del Gos Guia.
Així dons, del 20 al 28 de febrer La Restaurant Week aterra a la nostra ciutat.
La restauració sembla ser que té una bona salut. Si senyor. I es que el dia 28 d’aquest mes, just quant acaba aquesta week de Barcelona, a Granollers comença un esdeveniment culinari força interessant. El restaurant El Trabuc enceta la divuitena quinzena de la cuina del cargol. Quinze dies per degustar la cuina del cargol de la millor manera que et puguis imaginar. Si ets un sibarita d’aquest mol.lusc gasteròpode avui és un bon dia per fer una ullada al seu lloc web (eltrabuc.com) perquè en vegis tota la informació, t’ho recomano.