20 d’ag. 2013

Avui és Festa major (IV)

Un, dos, tres i, tot llest i a punt perquè en un obrir i tancar d’ulls comenci la Festa Major de Santa Agnès de Malanyanes. Aquesta petita població del Vallès Oriental ens convida a passar els dies més elegants de l’any com si estiguéssim a casa. Els de Santa Agnès que, des de fa uns quants anys em va obrir les portes de bat a bat, -de moment hi he entrat, però no tinc gens clar si un dia n’he de sortir-, estan de festa.
Dons amb ganes de passar-ho bé, el dijous 22 d’agost comencem amb una trobada de veïns a la plaça, que amb un personatge del poble ens presenta el pregó, després farem força soroll amb els èxits de tots els temps. El divendres La Banda del Panda presenta la rumba més distreta amb el nou disc sota el braç: A La Fresca; i, els Joves a L’Era es munten uns putrum amb la Nit Electrònica. El dissabte abans de dinar tots a Cal Rector per escoltar la Missa en honor a Sant Bartomeu i per la nit Joan Pera ens recorda els millors monòlegs d’en Capri.
El diumenge estarem tots a l’Horta de la Rectoria on, després de la buti, la tradicional cantada d’Havaneres dels Rems posarà el punt i final als quatre dies de Festa Major de Santa Agnès de Malanyanes. Però entre acte i acte, un munt d’activitats ens entretindran. La festa de l’Escuma i el campionat de Ping-Pong i de futbolí. L’actuació dels Autumn Leaves i els concerts de Rumb Al Bar i Ressaka. El primer Torneig de Rummikub al casal dels Avis i el tradicional concurs de Fotografia. El Vermut popular i l’educació viaria pels més petits.
Un programa ple d’actes i activitats perquè durant aquest dies Santa Agnès llueixi més maca que mai. Vens? Avui és Festa Major.