8 d’oct. 2014

El Guateque (2)

Són les tantes de la nit. I moltes les nits. Però tan se’ns en dona. La feina bé que s’ho val: entre altres coses, estem traient la pols a tots aquells bells vinils que un bon dia van ocupar una plaça estratègicament molt important a les prestatgeries de casa nostra. Tot i que molts d’ells encara hi són, és la tecnologia 2.0 qui ha reclamat amb el pas del temps una mica d’aquest espai que, acollint les noves generacions, els bells vinils els hi han cedit amb molt de gust.



Avui ens toca viure una època de revolucions socials on el temps corre tan de pressa que no podem ni rumiar el que acabem de fer, perquè ja perdem el fil de què just hem començat. És quan cal posar el fre a la velocitat vertiginosa de la nostra vida i aturar els reptes als quals estem sotmesos a cada minut per no arribar a possibles conseqüències dramàtiques.

És per això que tenim la solució a la nostra situació. És tan senzilla com girar el cap, mirar enrere i recordar les bones èpoques d’una nit d’estiu, per exemple. És el temps ideal per la nostàlgia.

Amb les maneres de l’època, però amb el maluc ensinistrat, amb ganes de passar-ho bé, però -malauradament- sense despentinar-nos tan fàcilment, la proposta està servida. Aquest dissabte 11 d’octubre a La República de Santa Agnès, vols fer El Guateque?