12 de juny 2022

3.000

Des que ja fa uns anys, ara mateix no recordo quants -maleïda memòria-, vaig decidir posar en actiu un canal de YouTube personal, no vaig arribar mai a imaginar cap a on podria anar. El fet és que l'experiència de crear un propi canal de YouTube a la xarxa ha estat satisfactòriament enriquidor i alhora ha anat creixent progressivament al mateix temps que a poc a poc, el canal ha anat evolucionant i posicionant-se cap a un camí amb unes premisses concretes i personals.


Em semblava que -tot i que encara ho crec- buscar l'interès dels possibles seguidors no era una tasca senzilla i de bon fer, era conscient que cercar el què i el com era cosa de rumiar-ho amb calma, de consultar-ho amb el coixí i de no prendre decisions a la primera de canvi. De fet, des del primer dia de la seva creació i fins al dia d'avui, el canal ha anat progressant amb els canvis lògics que pateix qualsevol projecte que un mateix es decideixi a començar.

Recordo encara amb estima els primers amics que vam fer un clic al subscriu-me del canal per saber de primera mà què carai volia penjar i compartir a la xarxa. Aquells primers vídeos realitzats amb un primari Movie Maker de Windows em semblaven una fita colossal. Aquelles primeres reaccions socials m’animaven molt a continuar i esbrinar què més podria oferir.

I ara, amb un graó més d'experiència, he canalitzat la xifra de 3.000 subscriptors a un canal que no té cap altra pretensió que entretenir i interactuar amb la complexitat de totes aquelles persones que amb uns vídeos de pocs minuts volen cercar tot allò que els hi pot interessar.

Doncs, continuaré creixent, continuaré personalitzant aquest canal que, sense més, esdevé una altra font d'informació i d’entreteniment amb tota llibertat. Moltes gràcies als 3.000 que som, però també moltes gràcies als 3.000 que esperem que arribaran, perquè a poc a poc i amb bona lletra junts farem bo el llarg camí que encara ens queda per caminar. 3.000 gràcies per endavant.