16 de març 2014

365 dies de La República

I poca broma, que 365 dies es viuen molt de pressa últimament. En un 3 i no res ens hem plantat de cop per donar tota 1 volta sencera al calendari. 1 A3 per cada mes, amb 12 fotos -1 impressió per cada fulla del mes-, de les panoràmiques més impressionants dels racons del nostre país. Les quals ens han servit per acompanyar-nos plàcidament, però amb amargant duresa, durant tot aquest trajecte de 365 dies.
I aquests 365 dies són els que precisament avui hem recorregut de principi a fi amb els amics de La República de Santa Agnès de Malanyanes, la petita població ubicada a la comarca del Vallès Oriental. 1 dia com avui però de l’any 2013 començava el petit, però engrescador, projecte de La República. Els veïns de Santa Agnès de Malanyanes podríem gaudir d’1 espai per compartir a qualsevol moment i hora del dia allò que més ens interesses. 1 lloc perquè tu i jo ens vegem les cares més sovint.
1 trobada i 1 cafè. 1 xerrada i 1 menú. 1 ara vinc i molts amics. I per adobar-ho 1 partit de futbol cada 2 per 3 en una pantalla de 4 per 2 per apujar-nos, temperament, l’adrenalina a 3 quarts de 15.
La tarda-vespre del 16 de març de 2014 ens ha servit per reunir tots aquells els qui en 1 moment o altre del dia hem estat capaços de deixar 1 visible empremta a La República de Santa Agnès durant aquests 365 dies de l’any.
1 festa i 1 celebració. Moltes coses per compartir i 1 record per mantenir. 1 bona sessió de Jazz dels amics de Catalana de Jazz i 1 copa per brindar. Tot plegat irrepetible. Irrepetible, no. Perquè d’aquí a 365 dies, amb el permís de La República, hi tornarem 1 cop més.