30 d’ag. 2021

Poesia eròtica

Situada entre Torre Valentina i Palamós, la bonica població del baix Empordà Sant Antoni de Calonge ens aplega aquest dissabte 4 de setembre a dos quarts de vuit del vespre al Paratge del Collet, al carrer del Monestir per una bona causa solidària: la poesia i la música prenen el protagonisme per la lluita a l'esclerosi múltiple.

Sota l'organització de Susanna Pérez Cívit i l'ajuntament de Calonge-Sant Antoni de Calonge i amb la col·laboració d'Albert Ros Mercader es presenta la quarta edició de l'encontre de Poesia Eròtica i Música per l'Esclerosi Múltiple. Mitjançant la taquilla inversa, la recaptació d'aquest festival va destinada íntegrament a la fundació FEM (Fundació esclerosi Múltiple).

Poetes, actors i actors de doblatge, músics i cantautors faran que la vetllada tingui aquell punt necessari per conèixer més intensament la literatura eròtica i la música del nostre país.

Joan A. López i Marta Forment, Carme Dorca, Laura Collado, Santi Jou i Magda Ripoll, Andreu Mingorance, David Espuña, Carme Rumia, Anna Llensa, Mariona Casanovas, Katy Evoghli, Lluís Lucero, Montse Cercós, Imma Forment, Silvia Vilacova, Guillem Vallejo, Grup Corda de Calonge, Josep M. Becerra, Imma Mofrente, Edu Sivori, Roser Sánchez, Mau-Jordi Dalmau, Pep Panosa, Marta Puig i Gisela Fernández, Júlia Badal, Sandra Pujol i Susanna Pérez formen part d'un cartell exquisit per gaudir d'una vesprada intensament sensual.

Que els versos i els sostinguts s'uneixen de nou per una causa solidària, i que la poesia i la música siguin de nou el canal indiscutible de la nostra cultura catalana.

Amb totes les mesures recomanades i per dur a terme un acte cultural segur es recomana inscriure's al correu: sperezciv@uoc.edu.