17 d’ag. 2022

És l'hora de sortir!

Tenim el temps a favor i mirant de cara endavant, és l'hora de donar llum verda a la nouvinguda i més que desitjada Festa Major del nostre poble.

El temps és el que és i la bona feina assolida per molts ens permet que enguany puguem celebrar la nostra Festa Major amb tota la seva esplendor, de la manera tal com la creiem necessària.

Primerament, hem d'agrair, amb tota la sinceritat, a les associacions i entitats que formen el teixit associatiu, ja que el seu esforç és indispensable per fer possible que l'estructura social del poble continuï més viva que mai. Sense aquesta tossuda implicació, el poble no caminaria amb la fermesa de la qual podem presumir. Som conscients de la necessitat estructural d'una societat que no cedeix en el seu afany de continuar endavant per prevaldre de les seves arrels.

El desig és més clar que mai: iniciar de nou el punt de partida i recuperar les tradicionals maneres de socialitzar-nos. Exigir-nos la lliure llibertat d'omplir de nou els carrers i engalanar cada espai de festa i disbauxa.

I, naturalment, avui estem davant d'una de les festes majors més esperades dels últims temps. Tots i totes hi tenim cabuda en uns dies que la germanor ens ha de fer molt més forts. És per aquest motiu, que és l'hora de recuperar l'esperit de participació que tant hem enyorat, és l'hora de reprendre els costums de poble i fer que un any més el paisatge social estigui a punt.

La pilota és ara a la nostra teulada, juguem les nostres cartes com cal i beneficiem-nos de tot el que hi tenim programat. Participem i contribuïm, formem part de les festes i col·laborem en tot un ventall de propostes que han d'unir el poble més que mai.

Omplim de nou els carrers i les places del poble. Un any més, siguem el centre de totes les mirades per bé que, durant tot aquest llarg cap de setmana la nostra població esdevingui orgull de Festa Major.

És l'hora de sortir!