1 de jul. 2023

El pòdcast d'en David Espuña

Feia temps que hi donava voltes al tema, i sobretot feia molt temps que aquell cuc interior s'anava removent intensament per decidir-me quin seria el millor camí per assolir la meta final. I, benvingut sia el dia, oi?, finalment, doncs, ha arribat l'hora de tenir el propi canal de pòdcast.

Així és, després de les corresponents investigacions, després d'escoltar un munt de propostes que corren per la xarxa, i sobretot després de participar en un taller d'escàndol i amb una gent meravellosa del tema que ens porta avui fins aquí, finalment m'hi he llençat de cap, i hem arribat al cap del carrer.



Mitjançant la plataforma d'Spotify (i no descobrirem la sopa d'alls, ara) finalment he creat el meu propi canal de pòdcast: el pòdcast d'en David Espuña. Original? (el nom vull dir), no. Però ja se sap que amb aquestes coses cal anar directa al gra i no fugir d'estudi. Així doncs, que, el nom -i amb el permís de tots- el podem donar per bo. Ara bé, un cop fet el primer pas, calia materialitzar el punt clau: el contingut. És a dir, tot allò que hom finalment podria triar, remenar i escoltar lliurement al pòdcast; però que de fet, aquest era el punt més clar que tenia al cap des d'un bon començament.

Tot plegat em portava a tirar endavant la meva proposta, i, l'experiència que tinc amb els audiollibres, i la meva predilecció pels relats curts de narrativa, van sumar-se per cercar totes aquelles possibles històries escrites en paper i poder-les, finalment, traspassar en un arxiu d'àudio, Així d'aquesta manera l'oient, tot aquell que ho desitgi, podria gaudir d'un munt d'històries de la vida quotidiana, fàcilment i amb un sol clic. Tot un munt d'històries reals i no tan reals que, espero de tot grat, acabin arribant a bon port.

Per tant arribats fins aquí, és l'hora de delectar-se, és un bon moment per divertir-se, i sobretot és temps (ara que estem en mode estiu) per esplaiar-se i deixar que sigui la nostra mateixa imaginació qui faci tota la feina que hagi de fer.

Amb molt de gust, benvingut i benvinguda, ha arribat -i per quedar-se, espero- el pòdcast d'en David Espuña.